Trainingsschema met personal training

Prijs: 64,95

Wilt u graag starten met fitness maar weet u niet zeker wat u moet doen en/of u de oefeningen goed uitvoert? Dan is dit iets voor u!

Vooraf stuur ik u een vragenlijst met daarin vragen over u doelen, huidige training en hoe vaak u per week wilt gaan trainen. Aan de hand van deze vragenlijst ga ik aan de slag en maak ik een geheel individueel trainingsschema.

We maken een afspraak bij Basic-fit Distelweg Amsterdam of bij Djemisports in Landsmeer. Samen met u neem ik de oefeningen door die ik in het trainingsschema voor u heb opgesteld. Ik zorg ervoor dat u houding goed is en dat u erna zelf met volle vertrouwen met dit trainingsschema aan de slag kan gaan.

Houdt er rekening mee dat een trainingsschema 4 tot 6 weken meegaat. Na deze tijd raakt het lichaam gewend aan deze manier van training en zal het schema aangepast moeten worden. 

Interesse of meer informatie? Vul dan het contactformulier in:

Binnen 2 dagen geen bericht? Check u spambox!