Intensieve coaching

Voor wie is dit bedoeld?

De intensieve coaching is bedoeld voor vrouwen die echt willen aanpakken. Dit is de meest effectieve manier van coaching die Food&Fitness aanbiedt. Het is dé succesformule voor het bereiken van jouw doelen door de combinatie van training en voeding. Het is geschikt voor elk doel en kan door iedereen worden gebruikt met toegang tot een smartphone.


Op welke manier wordt dit gedaan?

Je krijgt 8 keer personal training in de Food&Fitness studio per maand van 1 uur per keer. Afhankelijk van jouw doel worden de trainingen speciaal voor jou samengesteld. Je kunt meer informatie vinden over personal training en de Food&Fitness studio onder het kopje 'Personal training'.

Naast de trainingen word je intensief begeleid op voeding. Bij de start worden jouw doelen besproken en wordt jouw calorie-doel en macro's bepaald. Je voert dagelijks je voeding in via een app waar je wekelijks uitgebreide online feedback op krijgt. Je kunt meer informatie vinden over de coaching op voeding die in dit traject aangeboden wordt onder het kopje 'Wekelijkse coaching voeding'.


Wat zijn de kosten en wat krijg ik hiervoor?

Deze vorm van coaching betreft een doorlopende maandelijkse coaching, die uiteraard elke maand stopgezet kan worden. De kosten voor deze vorm van coaching zijn maandelijks €695. Je kunt ook vooraf 3 maanden afnemen, de prijs is dan €1995 i.p.v. €2085. Dit bedrag wordt vooraf eenmalig geïncasseerd. Het is dan niet mogelijk binnen de drie maanden te stoppen. Maandelijks omvat deze coaching de volgende producten/diensten:

  • 8 keer personal training van een uur
  • 1 keer coaching voeding fysiek
  • 3 keer coaching voeding online
  • 1 keer een meting
  • Startersmap
  • Basis document voeding
  • Document uitleg gebruik app

Bekijk voor meer informatie zeker even 'Personal training' en 'Wekelijkse coaching voeding'! Zo krijg je een beter beeld van wat dit traject inhoud. Wil je een intake gesprek inplannen? Vul dan het onderstaande contact formulier in, dan neem ik z.s.m. contact met je op!