Intensieve coaching

Voor wie is dit bedoeld?                                                                                                                    

De intensieve coaching is bedoeld voor mensen die coaching willen op gebied van training én voeding. Dit is de meest effectieve manier van coaching die Food&Fitness aanbiedt. Het is de succesformule voor het bereiken van uw doelen. Het is geschikt voor elk doel en kan door iedereen worden gebruikt met toegang tot een smartphone.


Op welke manier wordt dit gedaan?                                                                                                

U krijgt 8 keer personal training in de Food&Fitness studio per maand van 1 uur per keer. Afhankelijk van uw doel worden de trainingen speciaal voor u samengesteld. U kunt meer informatie vinden over personal training en de Food&Fitness studio onder het kopje 'Personal training'.                                                                                                                                      

Naast de trainingen wordt u intensief begeleid op voeding. Bij de start worden u doelen besproken en wordt uw calorie-doel en macro's bepaald. U voert dagelijks uw voeding in via een app waar u wekelijks uitgebreide online feedback op krijgt. U kunt meer informatie vinden over de coaching op voeding die u in dit traject aangeboden wordt onder het kopje 'Wekelijkse coaching voeding'.


Wat zijn de kosten en wat krijg ik hiervoor?                                                                            

Deze vorm van coaching betreft een doorlopende maandelijkse coaching, die uiteraard elke maand stopgezet kan worden. De kosten voor deze vorm van coaching zijn maandelijks €695. U kunt ook vooraf 3 maanden afnemen, de prijs is dan €1995 i.p.v. €2085. Dit bedrag wordt vooraf eenmalig geïncasseerd. Het is niet mogelijk binnen de drie maanden te stoppen. Maandelijks omvat deze coaching de volgende producten/diensten:

  • 8 keer personal training van een uur
  • 1 keer coaching voeding fysiek
  • 3 keer coaching voeding online
  • 1 keer een meting
  • Startersmap
  • Basis document voeding
  • Document uitleg gebruik app


Interesse of meer informatie? Vul dan het contactformulier in:

Binnen 2 dagen geen bericht? Check u spambox!