Altijd coaching voeding

Prijs: 99,95

Bij deze vorm van coaching betreft een doorlopende maandelijkse coaching, die uiteraard elke maand stopgezet kan worden.

Bent u klaar om aan de slag te gaan en wilt u zo snel mogelijk uw doelen bereiken en daar zo veel mogelijk ondersteuning bij? Dan is deze vorm van coaching iets voor u!

In de eerste maand hebben we een intakegesprek, dit kan persoonlijk (in Amsterdam of omgeving) of via Skype. Hierin bespreken we de doelen, huidige voeding en doen we een meting (deels mogelijk via Skype). Ik ga aan de hand van dit gesprek een berekening maken van u calorie-doel en bijhorende macro-verdeling. Uw voert erna dagelijks u voeding in op een mobiele app. Over de werking van de app zult u een document toegestuurd krijgen.Over de door u ingevulde voeding krijgt u wekelijks feedback via de mail. 

Tussendoor kunt u altijd en overal vragen stellen. Denk hierbij aan keuzes tijdens uiteten gaan, of wanneer u niet weet welke groentes het beste bij uw avondeten passen. Bij deze vorm van coaching sta ik klaar om u te helpen! Van maandag-vrijdag krijgt u tussen 8:00-21:00 binnen 2 uur antwoord. In het weekend krijgt u tussen 8:00-21:00 binnen 4 uur antwoord.

Na de eerste maand volgt maandelijks een gesprek om de voortgang te bespreken, doelen aan te passen en een meting te doen. De overige aspecten blijven hetzelfde als in de eerste maand.

Deze vorm van coaching is inclusief een trainingsschema. Elke maand krijgt u een nieuw schema opgestuurd. Kijk voor meer informatie onder 'Trainingsschema'. Daarnaast krijgt u een document toegestuurd die ik heb opgesteld met allerlei informatie over gezonde voeding. Daardoor krijgt u nog meer handvaten om u gestelde doelen te bereiken.

U kunt ook vooraf 3 maanden afnemen, de prijs is dan 279,95 i.pv. 299,85. Dit bedrag wordt vooraf eenmalig geïncasseerd. Het is niet mogelijk binnen de drie maanden te stoppen.

Interesse of meer informatie? Vul dan het contactformulier in:

Binnen 2 dagen geen bericht? Check u spambox!