Eetschema

Prijs: €19,95

Bij de bestelling van een eetschema krijgt u een vragenlijst toegestuurd. Hierin staan vragen over uw doelen en huidige eetpatroon. Aan de hand van deze vragenlijst ga ik aan de slag en maak ik een geheel individueel eetschema waarin ik uw voorkeuren meeneem. Houdt er rekening mee dat een eetschema 4 tot 6 weken meegaat. Na deze tijd is het lichaam gewend geraakt aan de inname en zal het calorie-doel, samen met de macro's, aangepast moeten worden

U kunt er ook voor kiezen om voor 3 maanden eetschema's af te nemen. Dit verloopt hetzelfde als bij afname van 1 eetschema, alleen krijgt nu na 4 weken opnieuw een mailtje met een andere vragenlijst. Aan de hand van deze antwoorden stel ik het nieuwe eetschema op. Ook deze krijgt nu binnen 2 werkdagen, na het opsturen van de ingevulde vragenlijst, toegestuurd. Hetzelfde gebeurd bij het derde eetschema.


Eetschema

Na betaling ontvangt u binnen 2 werkdagen een vragenlijst via de mail, als u deze ingevuld heeft teruggestuurd zult u binnen 2 werkdagen uw plan ontvangen. Vul a.u.b bij het aanschaffen van deze coaching uw e-mailadres en telefoonnummer in.

19,95 €