Eenmalige coaching voeding

Voor wie is dit bedoeld?

Heb je het gevoel dat je gezond eet en lukt het toch niet helemaal om jouw doelen te behalen? Weet je niet of goed bezig bent met voeding? Lukt het je niet om gevarieerd genoeg te eten? Dan is de eenmalige coaching voor voeding iets voor jou! Deze manier van coaching wordt aangeraden aan vrouwen die er nét niet helemaal zelf uitkomen en wat hulp kunnen gebruiken.


Op welke manier wordt dit gedaan?

Deze vorm van coaching kan online (facetime) of in de Food&Fitness studio worden afgenomen. Vooraf hoef je in de meeste gevallen niets te doen. Tijdens ons gesprek stel ik jou gedetailleerd vragen over je leefstijl en voeding om erachter te komen waar het mis gaat en wat er anders zou kunnen. Aan de hand van jou antwoorden ga ik na ons gesprek alles uitwerken in een plan. Met dit plan krijg je alle inzichten die nodig zijn om zelf aan de slag te gaan.


Wat zijn de kosten hiervan en wat krijg je hiervoor?

De eenmalige coaching op voeding kost €129,95. Dit zijn de kosten voor het gesprek van ongeveer 45 minuten en de nawerktijd van ongeveer een uur. Naast jouw eigen uitgewerkte plan krijgt je een document dat ik heb opgesteld met allerlei informatie over gezonde voeding. Daardoor krijgt je nog meer handvatten om je gestelde doelen te bereiken!


Eenmalige coaching voeding

Vul bij het aanschaffen van deze coaching je e-mailadres en telefoonnummer in. Óf stuur een berichtje via het contact formulier voordat je dit product aanschaft, dan neem ik z.s.m. contact met je op om dit gesprek in het plannen!

129,95 €