Eenmalige coaching voeding

Voor wie is dit bedoeld?

Heeft u het gevoel dat u gezond eet en lukt het toch niet helemaal om uw doelen te behalen? Weet u niet of u goed bezig bent met voeding? Lukt het u niet om gevarieerd genoeg te eten? Dan is de eenmalige coaching voor voeding iets voor u! Deze manier van coaching wordt aangeraden aan mensen die er nét niet helemaal zelf uitkomen en wat hulp kunnen gebruiken

Op welke manier wordt dit gedaan?
Deze vorm van coaching kan online of in de Food&Fitness studio worden afgenomen. 
Bij online afname wordt u een vragenlijst toegestuurd. Deze vragenlijst gaat voornamelijk over uw huidige voedingspatroon. Na het terugsturen van de ingevulde vragenlijst ga ik samen met u analyseren waar verbeteringen liggen. 
Als u ervoor kiest om in de Food&Fitness studio een afspraak te maken hoeft u in de meeste gevallen vooraf niets te doen. Ik stel u gedetailleerd vragen over u voeding om erachter te komen waar het mis gaat en wat er anders zou kunnen. Uit ervaring blijkt dat deze vorm meer inzichten geeft dan wanneer dit online wordt afgenomen.
In beiden gevallen stel ik een plan op zodat u na deze coaching alle inzichten heeft die nodig zijn om zelf aan de slag te gaan. 

Wat zijn de kosten hiervan en wat krijg ik hiervoor?
De eenmalige coaching op voeding kost u €99,95. Naast uw eigen uitgewerkte plan krijgt u een document dat ik heb opgesteld met allerlei informatie over gezonde voeding. Daardoor krijgt u nog meer handvatten om u gestelde doelen te bereiken. 


Eenmalige coaching voeding

Na betaling ontvangt u binnen 2 werkdagen een vragenlijst via de mail, als u deze ingevuld heeft teruggestuurd zult u binnen 2 werkdagen uw plan ontvangen. Vul a.u.b bij het aanschaffen van deze coaching uw e-mailadres en telefoonnummer in.

99,95 €

    Interesse of meer informatie? Vul dan het contactformulier in:

    Binnen 2 dagen geen bericht? Check u spambox!