Eenmalige coaching voeding

Prijs: 34,95

Heeft u het gevoel dat u gezond eet en lukt het toch niet helemaal om uw doelen te behalen? Weet u niet of u goed bezig bent met voeding? Lukt het u niet om gevarieerd genoeg te eten? Dan is de eenmalige coaching voor voeding iets voor u! Deze manier van coaching wordt aangeraden aan mensen die er nét niet helemaal zelf uitkomen en wat hulp kunnen gebruiken.

Bij afname van deze vorm van coaching wordt u een vragenlijst toegestuurd. Deze vragenlijst gaat voornamelijk over uw huidige voedingspatroon. Na het terugsturen van de ingevulde vragenlijst ga ik samen met u analyseren waar verbeteringen liggen. Samen kijken we waar het mis gaat en wat er anders zou kunnen. Erna stel ik met u een plan op zodat u na deze coaching alle inzichten heeft die nodig zijn om zelf aan de slag te gaan. Deze coaching kan persoonlijk (in Amsterdam of omgeving), via Skype of via de mail.

Daarnaast krijgt u een document toegestuurd die ik heb opgesteld met allerlei informatie over gezonde voeding. Daardoor krijgt u nog meer handvaten om u gestelde doelen te bereiken.

Interesse of meer informatie? Vul dan het contactformulier in:

Binnen 2 dagen geen bericht? Check u spambox!