Personal training

Waarom personal training?                                          

Personal training kan ervoor zorgen dat je niet alleen zeker weet dat je de juiste oefeningen op de juiste manier doet, maar het geeft net dat extra steuntje in de rug. Soms letterlijk. Door samen met een professional te trainen weet je zeker dat je op de juiste manier bezig bent om jouw doelen te behalen. Een goede personal trainer helpt je te motiveren en tot het uiterste te gaan!


Waarom een privé studio?

Sinds 1 augustus 2020 heb ik mijn eigen Food&Fitness studio geopend. Trainen in een privé studio heeft veel voordelen. Deze heb ik op een rijtje gezet:

  • Je bent effectiever bezig dan in een 'normale' sportschool. De ruimte is namelijk precies zo ingericht om jou zo goed mogelijk te trainen. Ook hoef je nooit te wachten tot een apparaat vrij is.
  • In een privé studio kan goede hygiëne verzekerd worden. In een sportschool heeft een trainer dit vaak niet zelf in de hand. In mijn studio staat hygiëne voorop. Na elke training wordt de ruimte grondig schoongemaakt. Ook is deze studio voorzien van goede ventilatie én een luchtreiniger met HEPA-filter.
  • De benaming zegt het al; een privé studio is privé. Er zijn geen andere mensen om je heen waardoor een (mogelijk) onprettig gevoel geminimaliseerd wordt. Hierdoor kunnen we ons volledig op jouw training focussen!
  • De Food&Fitness studio ligt in het goed bereikbare Kadoelen Amsterdam-noord. Je kunt de auto, scooter of fiets (gratis) binnen de oprit parkeren.
  • De Food&Fitness studio beschikt over een kleedruimte/douche. Hierdoor heb je de mogelijkheid om gelijk na de training door de gaan naar je andere afspraken.
  • De Food&Fitness studio is een luxe studio met de nieuwste spullen. Als bonus train je met een geweldig uitzicht over het water.


Waarom voor mij kiezen als personal trainer?
Op zowel het gebied van training als voeding heb ik veel kennis en ervaring. Mijn kennis is op basis van veel verschillende nationale en internationale opleidingen, cursussen, trainingen en certificaten. Mijn ervaring is -naast mijn uitgebreide eigen ervaring- groot en divers. Mijn specialisatie ligt bij afvallen in vetmassa, aankomen in spiermassa, conditie training, HIIT, krachttraining, postuur/houding verbeteren, blessures voorkomen en verhelpen, Pilates en EMS-training. Ik geef alleen personal training aan vrouwen. Zie voor meer informatie de pagina 'Over mij'.


Wat zijn de kosten? 

Nu tijdelijk een 10-rittenkaart voor €625 i.p.v. €700!
Voorwaarden:- De afname is persoonsgebonden, je dient de trainingen binnen 3 maanden na aankoop te gebruiken, er zit geen limiet op het aantal rittenkaarten dat je aanschaft, je kunt deze zo vaak aanschaffen als je wilt zolang de actie loopt.

Je betaalt €70 per training. Dit is een training van een uur. Je krijgt bij de eerste les een gratis starters map mee.

Voor een duo training betaal je in totaal €95 per training van een uur. Jullie krijgen beiden bij de eerste les een gratis starters map mee. Let op, bij afname van deze training breng je zélf een trainingspartner aan.

Heb je zelf spullen beschikbaar en interesse in remote-personal training? Ook dit bied ik aan. De voorwaarden is dat je voldoende spullen beschikbaar hebt om een volwaardige training te kunnen geven en je enig ervaring hebt met fitness. De kosten hiervoor zijn €65 per training van een uur.

Daarnaast is er de optie om een intensieve personal training en voedings-coaching te volgen. Zie de pagina 'Intensieve coaching' voor meer informatie.

Bij een laag budget raad ik aan om 1 keer per maand personal training af te nemen samen met een trainingsschema. Tijdens de training nemen wij samen het schema door zodat je er zeker van bent je op de goede manier zelfstandig het schema de rest van de maand volgt. Op deze manier heb je alsnog een stok achter de deur (aangezien wij elkaar maandelijks zien) voor een relatief laag bedrag van €80 euro per maand. Dit zou ook een goede optie zijn als je wat verder weg woont van de Food&Fitness studio!

Twijfel je om te starten?

Vind je het spannend om te starten met personal training? Dan bent je niet de enige! Ik heb van veel vrouwen begrepen dat zij lang getwijfeld hadden voor zij contact opzochten. Naast dat het een flinke (en goede!) investering is, kan het voor sommige vrouwen ook een grote stap zijn om aan zichzelf te gaan werken en daarmee voor hunzelf te kiezen. Er zijn altijd redenen te bedenken om iets niet te doen, maar bedenk even wat dat opweegt tegen de redenen om het wél te doen. Ik doe altijd mijn best iedereen die bij mij komt zich op haar gemak te laten voelen en kan goed tegen kritiek; dus als er iets is waardoor ik jou nóg beter op jouw gemak kan laten voelen, kun je dit altijd aankaarten!

Ik plan altijd voor de start een intake gesprek in. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. Tijdens het intake gesprek zullen we elkaar ten eerste even leren kennen. Tijdens personal training bouw je vaak een goede band op en dan is het wel zo handig als je elkaar aardig vindt! Verder bespreken we je doelen en ervaringen met sport. Daarnaast doen we verschillende oefeningen op verschillende punten (bijvoorbeeld kracht, conditie en flexibiliteit). Op die manier kan ik het huidige niveau goed inschatten, krijgen we inzicht waar verbetering nodig is en krijg je een beeld van hoe ik training geef.

Over het algemeen raad ik aan training af te nemen voor minimaal 3 maanden. Dit, omdat we dan met zekerheid kunnen stellen dat we echt progressie hebben gemaakt, en jij alle handvatten hebt om eventueel zelfstandig verder te gaan trainen. Voor ZZPers is het vaak mogelijk om de training af te schrijven. 

Wil je een intake gesprek met mij inplannen? Vul dan het contact formulier in, dan neem ik zsm contact met je op!