Personal training

Waarom personal training?                                          

Personal training kan ervoor zorgen dat u niet alleen zeker weet dat u de juiste oefeningen op de juiste manier doet, maar het geeft net dat extra steuntje in de rug. Soms letterlijk. Door samen met een professional te trainen weet u zeker dat u op de juiste manier bezig bent om uw doelen te behalen. Een goede personal trainer helpt u te motiveren en tot het uiterste te gaan.

Waarom een privé studio?             

Sinds 1 augustus 2020 heb ik mijn eigen Food&Fitness studio geopend. Trainen in een privé studio heeft veel voordelen. Deze zijn voor u op een rijtje gezet:

  • U bent effectiever bezig dan in een 'normale' sportschool. De ruimte is namelijk precies zo ingericht om u zo goed mogelijk te trainen. Ook hoeft u nooit te wachten tot een apparaat vrij is.
  • In een privé studio kan u goede hygiëne verzekerd worden. In een sportschool heeft een trainer dit vaak niet zelf in de hand. In mijn studio staat hygiëne voorop. Na elke training wordt de ruimte grondig schoongemaakt. Ook is deze studio voorzien van goede ventilatie én een luchtreiniger met HEPA-filter. 
  • De benaming zegt het al; een privé studio is privé. U heeft geen andere mensen om uw heen waardoor een (mogelijk) onprettig gevoel geminimaliseerd wordt. Hierdoor kunnen we ons volledig op uw training focussen.
  • De Food&Fitness studio ligt in het goed bereikbare Kadoelen Amsterdam-noord. U kunt uw auto, scooter of fiets (gratis) binnen de oprit parkeren. 
  • De Food&Fitness studio beschikt over een kleedruimte/douche. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om gelijk na de training door de gaan naar uw andere afspraken.
  • De Food&Fitness studio is een luxe studio met de nieuwste spullen. Als bonus traint u met een geweldig uitzicht over het water.

Waarom voor mij kiezen als personal trainer?
Op zowel het gebied van training als voeding heb ik veel kennis en ervaring. Mijn kennis is op basis van veel verschillende nationale en internationale certificaten, cursussen, trainingen en opleidingen. Mijn ervaring is, naast mijn uitgebreide eigen ervaring, groot en divers. Mijn specialisatie ligt bij afvallen in vetmassa, aankomen in spiermassa, conditie training, HIIT, krachttraining, postuur/houding verbeteren, blessures voorkomen en verhelpen, Pilates en EMS-training. Ik geef alleen personal training aan vrouwen. Zie voor meer informatie de pagina 'Over mij'.

Wat zijn de kosten?                                                                                     

Nu tijdelijk een 10-rittenkaart voor €545 i.p.v. €650

Voorwaarden:- De afname is persoonsgebonden, bij deze actie zult u geen gratis training sparen met de spaarkaart, u dient de trainingen binnen 3 maanden na aankoop te gebruiken, er zit geen limiet op het aantal rittenkaarten dat u aanschaft, u kunt deze zo vaak aanschaffen als u wilt zolang de actie loopt.

U betaalt €65 per training. Dit is een training van een uur. U krijgt bij de eerste les een gratis starters map mee. 

Voor een duo training betaalt u in totaal €95 per training van een uur. U krijgt beiden bij de eerste les een gratis starters map mee. Let op, bij afname van deze training brengt u zélf een trainingspartner aan.

Heeft u zelf spullen thuis en heeft u interesse in remote-personal training? Ook dit bied ik aan. De voorwaarden is dat u voldoende spullen thuis heeft om een volwaardige training te kunnen geven en u enige ervaring heeft met fitness. De kosten hiervoor zijn €60 per training van een uur.

Daarnaast heeft u de optie om een intensieve personal training en voedings-coaching te volgen. Zie de pagina 'Intensieve coaching' voor meer informatie.

Een intake gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Tijdens het intake gesprek bespreken we uw doelen en ervaringen. Daarnaast doen we verschillende oefeningen op verschillende punten (bijvoorbeeld kracht, conditie en flexibiliteit). Op die manier kunnen we het huidige niveau goed inschatten, krijgen we inzicht waar verbetering nodig is en krijgt u een beeld van hoe ik training geef.                                

Over het algemeen raad ik aan training af te nemen voor 3 maanden. Dit, omdat we dan met zekerheid kunnen stellen dat we echt progressie hebben gemaakt, en u alle handvatten heeft om eventueel zelfstandig verder te gaan trainen. Voor ZZPers is het vaak mogelijk om de training af te schrijven.


                    Interesse of meer informatie? Vul dan het contactformulier in:

Binnen 2 dagen geen bericht? Check u spambox!