Wekelijkse coaching voeding

Voor wie is dit bedoeld?

Dit is bedoeld voor vrouwen die veel ondersteuning kunnen gebruiken bij hun voeding. Dit kan zijn omdat je zelf niet heel veel van voeding weet of omdat je snel en effectief jouw doel wilt bereiken. Deze vorm van coaching is geschikt voor elk doel en kan door iedereen worden gebruikt met toegang tot een smartphone.

Op welke manier wordt dit gedaan?

In de eerste maand hebben we een intakegesprek, dit kan in de Food&Fitness studio of remote. Hierin bespreken we de doelen, huidige voeding en doen we een meting (deels mogelijk via facetime). Ik ga aan de hand van dit gesprek een berekening maken van je calorie-doel en bijhorende macro-verdeling. Je voert erna dagelijks je voeding in op een mobiele app. Over de door jouw ingevulde voeding krijgt je wekelijks uitgebreide feedback via de mail. Dit is ook het moment dat eventuele vragen worden beantwoord. Op deze manier weet je exact waar er bij de voeding verbeteringen liggen en hoe je dit het beste kunt aanpakken. Daarbij krijg je verschillende huiswerkopdrachten om erachter te komen waar jouw 'probleem' met voeding ligt en hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat er een verandering in het eetpatroon (en mogelijk het leefpatroon) kan ontstaan. 

De reden dat deze manier van coaching zo goed werkt is omdat er zo snel kan worden ingesprongen en je snel wordt geholpen met het vinden van een passende oplossing/vervanging/aanvulling. 

Na de eerste maand volgt maandelijks een gesprek om de voortgang te bespreken, doelen aan te passen en een meting te doen. Wekelijks blijven we contact houden via de mail over feedback op je voeding en om vragen te beantwoorden.


Wat zijn de kosten hiervan en wat krijg je hiervoor?

Deze vorm van coaching betreft een doorlopende maandelijkse coaching, die uiteraard elke maand stopgezet kan worden. De kosten voor deze vorm van coaching zijn maandelijks €195. Je kunt ook vooraf 3 maanden afnemen, de prijs is dan €545 i.p.v. €585. Dit bedrag wordt vooraf eenmalig geïncasseerd. Het is dan niet mogelijk binnen de drie maanden te stoppen.

Per maand is dit 1 gesprek voor doelen, vooruitgang en een meting en 3 keer online coaching. Je krijgt een document met uitleg over de werking van de app en daarnaast krijg je een document toegestuurd die ik heb opgesteld met allerlei informatie over gezonde voeding. Daarmee heb je nog meer handvatten om je gestelde doelen te bereiken!


Wekelijkse coaching voeding 1 maand

Vul bij het aanschaffen van deze coaching je e-mailadres en telefoonnummer in. Óf stuur een berichtje via het contact formulier voordat je dit product aanschaft, dan neem ik z.s.m. contact met je op om dit gesprek in het plannen!

195,00 €

Wekelijkse coaching voeding 3 maanden

Vul bij het aanschaffen van deze coaching je e-mailadres en telefoonnummer in. Óf stuur een berichtje via het contact formulier voordat je dit product aanschaft, dan neem ik z.s.m. contact met je op om dit gesprek in het plannen!

545,00 € 585,00 €