Wekelijkse coaching voeding

Prijs: 64,95 per maand

Bij deze vorm van coaching betreft een doorlopende maandelijkse coaching, die uiteraard elke maand stopgezet kan worden.

Bent u klaar om aan de slag te gaan en wilt u veel ondersteuning hierbij? Dan is deze vorm van coaching iets voor u!

In de eerste maand hebben we een intakegesprek, dit kan persoonlijk (in Amsterdam of omgeving) of via Skype. Hierin bespreken we de doelen, huidige voeding en doen we een meting (deels mogelijk via Skype). Ik ga aan de hand van dit gesprek een berekening maken van u calorie-doel en bijhorende macro-verdeling. Uw voert erna dagelijks u voeding in op een mobiele app. Over de werking van de app zult u een document toegestuurd krijgen. Over de door u ingevulde voeding krijgt u wekelijks feedback via de mail. Dit is ook het moment dat eventuele vragen worden beantwoord.

Na de eerste maand volgt maandelijks een gesprek om de voortgang te bespreken, doelen aan te passen en een meting te doen. Wekelijks blijven we contact houden via de mail over feedback op uw voeding en om vragen te beantwoorden. Na verloop van tijd is het mogelijk dat er niet elke week aanpassingen op de voeding nodig zijn en u geen vragen heeft. Als dit gebeurd krijgt u tijdens het wekelijks contact andere informatie toegestuurd, zoals bijvoorbeeld recepten.

Daarnaast krijgt u een document toegestuurd die ik heb opgesteld met allerlei informatie over gezonde voeding. Daardoor krijgt u nog meer handvaten om u gestelde doelen te bereiken.

U kunt ook vooraf 3 maanden afnemen, de prijs is dan 179,95 i.pv. 194,85. Dit bedrag wordt vooraf eenmalig ge├»ncasseerd. Het is niet mogelijk binnen de drie maanden te stoppen. 

Interesse of meer informatie? Vul dan het contactformulier in:

Binnen 2 dagen geen bericht? Check u spambox!