Wekelijkse coaching voeding


Voor wie is dit bedoeld?
Dit is bedoeld voor mensen die veel ondersteuning kunnen gebruiken bij hun voeding. Dit kan zijn omdat u zelf niet heel veel van voeding weet of omdat u snel en effectief uw doel wilt bereiken. Deze vorm van coaching is geschikt voor elk doel en kan door iedereen worden gebruikt met toegang tot een smartphone.

Op welke manier wordt dit gedaan?
In de eerste maand hebben we een intakegesprek, dit kan in de Food&Fitness studio of remote. Hierin bespreken we de doelen, huidige voeding en doen we een meting (deels mogelijk via Skype). Ik ga aan de hand van dit gesprek een berekening maken van u calorie-doel en bijhorende macro-verdeling. Uw voert erna dagelijks u voeding in op een mobiele app. Over de door u ingevulde voeding krijgt u wekelijks uitgebreide feedback via de mail. Dit is ook het moment dat eventuele vragen worden beantwoord. Op deze manier weet u exact waar er bij de voeding verbeteringen liggen en hoe u dit het beste kunt aanpakken. Daarbij krijgt u verschillende huiswerkopdrachten om erachter te komen waar uw 'probleem' met voeding ligt en hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat er een verandering in het eetpatroon (en mogelijk het leefpatroon) kan ontstaan. De reden dat deze manier van coaching zo goed werkt is omdat er zo snel kan worden ingesprongen en u snel wordt geholpen met het vinden van een passende oplossing/vervanging/aanvulling. 
Na de eerste maand volgt maandelijks een gesprek om de voortgang te bespreken, doelen aan te passen en een meting te doen. Wekelijks blijven we contact houden via de mail over feedback op uw voeding en om vragen te beantwoorden.

Wat zijn de kosten hiervan en wat krijg ik hiervoor?
Deze vorm van coaching betreft een doorlopende maandelijkse coaching, die uiteraard elke maand stopgezet kan worden. De kosten voor deze vorm van coaching zijn maandelijks €195. U kunt ook vooraf 3 maanden afnemen, de prijs is dan €545 i.p.v. €585. Dit bedrag wordt vooraf eenmalig geïncasseerd. Het is niet mogelijk binnen de drie maanden te stoppen. 
Per maand is dit 1 gesprek voor doelen, vooruitgang en een meting en 3 keer online coaching. U krijgt een document met uitleg over de werking van de app en daarnaast krijgt u een document toegestuurd die ik heb opgesteld met allerlei informatie over gezonde voeding. Daardoor krijgt u nog meer handvatten om u gestelde doelen te bereiken.


Wekelijkse coaching voeding 1 maand

Na betaling ontvangt u binnen 2 werkdagen een vragenlijst via de mail, als u deze ingevuld heeft teruggestuurd zult u binnen 2 werkdagen uw plan ontvangen. Vul a.u.b bij het aanschaffen van deze coaching uw e-mailadres en telefoonnummer in.

195,00 €

Wekelijkse coaching voeding 3 maanden

Na betaling ontvangt u binnen 2 werkdagen een vragenlijst via de mail, als u deze ingevuld heeft teruggestuurd zult u binnen 2 werkdagen uw plan ontvangen. In de daaropvolgende 2 maanden gebeurd hetzelfde. Vul a.u.b bij het aanschaffen van deze coaching uw e-mailadres en telefoonnummer in.

545,00 € 585,00 €

    Interesse of meer informatie? Vul dan het contactformulier in:

    Binnen 2 dagen geen bericht? Check u spambox!